Datum

Verhuizen tijdens Corona en ook jij kunt je inschrijven voor workshops via Femcademy

Wat een gekke periode. De eerste week werd ik depri. We konden niet meer roeien en het werk liep terug. Dus besloot ik drie keer per week minimaal 40 kilometer te fietsen. Anderen hadden daar ook tijd voor. Ook besloot ik dat ik liever Corona kreeg dan dat ik eenzaam werd.

Vervolgens stortte ik mij op onderhoud van mijn website en bedrijf. En toen dat net lekker ging, werd mijn nieuwbouwhuis opgeleverd. Voorbij was de rust, want gek genoeg ging alles in de bouw gewoon door. Terwijl ik aan de ene kant volop met klussers in de weer was, waren er aan de andere kant vrienden per telefoon die niemand meer zagen. En natuurlijk de situaties in ziekenhuizen.

Verhuizen is heftig

Voor het eerst van huis naar huis. En van 3 naar 2 kamers. Gelukkig kreeg ik hulp. De dag voor Koningsdag verhuisde ik en het plan was om ons in de nacht te storten. Maar die nacht ontbrak. Gelukkig had iedereen behoefte aan sociaal contact. Dus had ik een goede club vrienden bij elkaar. Netjes verdeeld over twee huizen.

Daarna begon het indelen. Nou heb ik geen gelukkig huwelijk met weggooien en ordenen. Dat blijkt wel uit de doos die ik vond met proefwerken van klas 1E. Het leek net of ik nooit iets had opgeruimd, in de 13 jaar in mijn oude huis. Mijn vrienden aanschouwden dit en dwongen mij tot het wegdoen van een boekenkast. Maar die boeken had ik dus nog wel. Gelukkig kreeg ik na de verhuizing ongeveer 2 weken lang elke dag hulp. En inmiddels heb ik inbouwkasten (met dank aan onze arctische avonturier henkjangeel.nl).

Femcademy: online trainingen van vrouw tot vrouwFemcademy van vrouw tot vrouw online training

En toen ik er eenmaal zat en internet werkte, begonnen als vanzelf de trainingen weer. Afgelopen week mocht ik zelfs live trainen. Ondertussen loopt er een energiek en tof project. Helaas, lieve mannen, het is alleen voor vrouwen. Zoals ik zelf schreef op LinkedIn: ‘ik ben geen feminist, maar soms kost het vrouwen net meer moeite om ergens te komen, waar het mannen makkelijker afgaat.’ Dat is mijn reden om mee te doen.

Ons doel is om vrouwen te empoweren. Maar ja, dat is natuurlijk een woord waarvoor we graag een Nederlands equivalent willen hebben. Dus als je iets weet.. mail me of zet een idee in de comments!

Wat is het precies? Tijdens het Femcademy Zomerfestival kun je meedoen met geweldige workshops, in juli. Zelf geef ik verhaalstructuur schrijven en creatief zakelijke blogs schrijven. Hieronder vind je de directe linkjes naar mijn workshops:

Ook vind je er nog ruim 40 andere trainingen. Van koken tot scheiden tot visagie. De keuze is overweldigend. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op femcademy.nl

Ik wens je een goede zomer met fijn menselijk contact!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
lezen