Datum

Puntann gaat internationaal?

Ha die bezoeker!schrijfcoaching

Ooit, een paar jaar geleden, benaderde iemand mij. Ze had mijn Puntann-pagina geliket op Facebook. Ze was enthousiast en wilde wel een training of workshop volgen. Er was alleen één klein obstakel: ze woonde in het Midden-Oosten. En daardoor kon ze niet fysiek aanwezig zijn.

We gingen in gesprek over de mogelijkheden. Ons gesprek verliep ongeveer als volgt.

‘Heb je een online programma over bloggen?’
‘Nee, dat niet. Ik speel goed in op mensen.’
‘Oké en heb je een losse training online staan?’
‘Eeeeeh, nee.’

We zijn er niet uitgekomen en blijkbaar was ik er nog niet klaar voor. Inmiddels is mijn internationale blik wel geopend. Nu skype ik met een mogelijk businessmaatje in San Francisco en ik geef training via Google Hangouts als iemand aan de rand van Nederland woont.

Sterker nog: 1-op-1 sessies zijn ineens hot bij Puntann. Onder schrijftrainers noemen wij dit schrijfcoaching. Een term die wat mij betreft ook anders kan, want het voelt een beetje als vaktaal. Maar ik weet zelf geen goed alternatief. Mail me vooral als je ideeën hebt!

Want wat is schrijfcoaching?

Met schrijfcoaching werk je 1-op-1 met mij aan je eigen schrijfdoelen. Ik zal een paar voorbeelden geven. Inmiddels zet ik met 2 ondernemers een blogstrategie neer, met een andere ondernemer werk ik aan een Facebookstrategie en met een werknemer/promovenda werk ik aan toegankelijke blogs over een ingewikkeld onderwerp.

Mijn maand november is booming met al deze coachings. En een hele hoop leuke schrijftrainingen. Daarna heb ik iets meer ruimte. Ik heb dus net Bloggen naar Betere Business gepland op 7 december. Het is de laatste van dit jaar en ik nodig je graag uit! Ga naar de workshop bloggen.

Heb je deze workshop al ooit gevolgd? Dan is er nog wel anders leuks voor je te vinden op mijn website. Kijk eens onder het tabje gratis. Misschien zit er wel wat voor je bij en ik ben aan het herstructureren, dus het kan ook zijn dat ik een paar e-books verwijder. Kijk op https://puntann.nl/weggevers/

Veel schrijfplezier,

Anneke

Heb je een reactie? Mail me of zet het op mijn blog, ik hoor het graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen