Downloads voor slimmer schrijven

offerte schrijven schrijftips door PuntannSchrijf je offertes en ketsen ze vaak af? Met deze checklist van 2 A4 heb je direct betere offertes.  Je ontvangt de checklist per mail als je je e-mailadres ingeeft. Ja, ik wil de offerte checklist!


offerte schrijven schrijftips door PuntannVoor degene die bloggen inzet om te verkopen. Hoe verkoop je zonder dat je verkoperig overkomt? Ik geef 3+1 checks en stel daarnaast kritische vragen en geef adviezen, waarmee je effectiever gaat bloggen. Je hebt dit A4-tje zo gelezen, invullen duurt langer.

Waarom zou je het van me aannemen? Puntann bestaat al 8 jaar en daarvan blog ik ongeveer drie jaar. Op dit moment krijg ik minstens twee keer per maand nieuwe klanten binnen via mijn blogs. Download nu de checklist voor blogs waarmee je niet verkoperig overkomt (maar wél verkoopt).


offerte schrijven schrijftips door PuntannWil jij je online zichtbaarheid vergroten? Of je werknemer bent of een eigen bedrijf hebt, dat is een goed idee in deze online wereld. Drie tips op een A4. Makkelijk en snel en daarna pas je het toe. Download direct drie praktische tips voor een betere online zichtbaarheid.


Fluitend bloggen afbeelding e-bookHeb je veel moeite om jezelf aan het schrijven te krijgen? Ik bied jou de juiste structuur en de juiste mindset. Met kennis van het schrijfproces en van mindsets die je kunt hebben, zet jij jezelf aan het schrijven. Download dit e-book.

De blogger die dit e-book als eerste las, zei verbaasd: Ik heb niks aan te merken. Het leest heerlijk. Het e-book is niet zo groot, maar de inhoud is echt goed. Ja normaal heb ik altijd wel wat te zaniken, ik snap het ook niet.

Wil jij ook makkelijker schrijven zonder moeite? Download dan nu mijn e-book in 7 stappen fluitend bloggen!

 

Wil je meer inspiratie en schrijftips ontvangen in de blogs die ik schrijf? Kijk links onderaan en schrijf je in.

Share Button