Datum

Pop-up Gallery Smaragdplein

In 2 dagen hebben we een galerie opgezet. Onze Pop-up Gallery was een zeer succesvolle samenwerking van 13 ondernemers en twee maatschappelijk betrokken organisaties en hij was drie dagen te bezoeken. Een fotoverslag van het Pop-up Gallery aan Smaragdplein #hoograven.

bovenaanzicht Pop-up Store SmaragdpleinMichael Buchenauer in Pop-up Store Smaragdpleinnoeste Tom in Michael Buchenauer in Pop-up Store Smaragdpleinwerk van Karin Verheij, mij en Fleur Wiersma in Pop-up Store Smaragdpleinwerk van Marina Toeters in Pop-up Store SmaragdpleinWijkconnect in Pop-up Store Smaragdplein

Foto’s: Martijn Lammerts.

Deze tijdelijke winkel bevatte werk van 13 ondernemers. Exposanten zijn de twee fotografen Martijn Lammerts en Fleur Wiersma, grafisch ontwerpers Michael Buchenauer en Erik Wouda, illustrator Renée Gubbels, handletteraar Arianne Notenboom, striptekenaar Ronald van der Heide, architect Tanja Weber, duurzaam ondernemer Marina Toeters met kleding op zonne-energie en Tom van Straaten met bewerkt Utrechts hout. Pedicure Rachel Baal, loopbaancoach Karin Verheij en ik completeren deze gallery.

Ook de Hoogravense organisaties Wijkconnect (Berny de Vries) en de sociaal makelaars van Vooruit (Mark Verhoef, Tamara en Johan) waren aanwezig om mensen te verbinden. Dat gebeurde letterlijk door ze aan te spreken op straat en met een vraag en aanbod bord. Beide organisaties staan voor activiteiten in de wijk Hoograven.

Organisator Audrey Breijman – onze HOTZO-voorzitter – heeft het pand geregeld.

Geweldig om zo samen te werken met andere ondernemers. Ik had er de tijd voor. Dat wordt nu minder.

Komende week heb ik een gesprek om ghostblogger te worden en bij te dragen aan de online strategie van een IT-bedrijf dat werkt met big data van ziekenhuizen. 115 jaar worden data van academische ziekenhuizen bewaard. Belangrijk om goede opslag te hebben!

Verder webteksten schrijven voor een Friese notaris – ik reis vrijdag af naar Sneek, een gesprek voor een webtekstenklus en er ligt een offerte voor een trainingsklus. Door naar de vijfde versnelling 😉


[profiel-anneke]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen