Datum

Had je ook iets geschreven dan..? Prachtige film!

Lieve lezer,vakantiefoto zee strand liefde

Zojuist heb ik 2 weken trainingen gehad met onder andere voor Schouten en Nelissen mijn allereerste training: commercieel schrijven.

Voor ik het programma ontving en ik nog helemaal niet wist wát ik precies ging geven, kreeg ik een mail van een van mijn begeleiders. In die mail stond: ik kom kijken en feedback geven.

Stress sloeg toe en ik mailde terug dat ik dat niet wilde. Dat kon dus niet. Ze kwam toch.

Uiteindelijk kwam natuurlijk alles goed, had ik veel aan de feedback en ging de training prima, ondanks de paar uur slaap.

Cursustip en filmtip: genot voor geest, oog en oor

Vanaf maandag ga ik low profile: werken bij een helder formulerende verzekeraar. Daarna vakantie. Qua bloggen zal het rustig zijn.

Graag deel ik twee vakantietips met je. De eerste is de cursus social psychology op Coursera, die is geweldig (met dank aan @coendecnop). Een hele fijne presentatie en presentator en krachtig materiaal, belangeloos vrijgegeven door wetenschappers.

Als je een certificaat wenst te ontvangen, is het handig als je vandaag of morgen start met de cursus. Dan haal je het nog. De cursus duurt tot september. Check https://class.coursera.org/socialpsychology

Dan de volgende tip: dit filmje (met dank aan @corabas). Door het design is het een genot voor het oog. Door de taal een lust voor het oor. Hoe prettig kun je het hebben?

Eigen flitsende film!

En: last but not least. Er is een nieuwe film over mijn workshop bloggen. Check 2 flitsende minuten, gemaakt door Jos van Story2tell.

Een hele goede vakantie gewenst en in september spreken we elkaar weer! Nu lekker zon, zee en meer van dat al – hopelijk zonder verdere vreselijke ongelukken. Een hele fijne vakantie met mooie taal om je heen en voor nu een heerlijk buitenweekend gewenst! Ga ik ook doen 🙂

foto van Millzero Photography via photopin cc

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen