Datum

Een verlicht en luchtig 2014 gewenst!

lichtstraat op Katendrecht2013 was privé een roerig jaar. Toch was er een boek: WebWaardig. En er waren vele aardige fijne mensen en goede gesprekken en hulp en gezelligheid. Goed om aan een nieuw jaar te beginnen.

En nu is er eigenlijk alleen maar goed nieuws! Ik mag aan de slag als trainer voor Schouten en Nelissen in het nieuwe jaar. Ze vonden me inhoudelijk tijdens de proeftraining heel sterk.

Verder gaat de I love Hoograven glossy er komen, met een kick-off in januari. Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen van de wijk naast mijn wijk!

En.. in 2014 bestaat Puntann al 5 jaar. Een heuglijk moment! Dit wil ik gaan vieren met een stadswandeling door Utrecht. Misschien ken je de wandeling Trajectum Lumen met allerlei verlichtingen. Utrecht is met kunst verlicht – en met geluid op het Janskerkhof – omdat het meende culturele hoofdstad 2018 te worden.

In Rotterdam is zelfs een hele straat die een lichtkunstwerk is. Rudolf  Teunissen vertelde gisteren over ‘zijn’ lichtstraat. Binnenkort stap ik vanaf mijn ouders op de fiets om deze voormalige hoerenstraat te bewonderen. Bekijk de Rotterdamse lichtstraat.

Let op: deze straat is pas eind februari weer in volle glorie te bewonderen. Een lezer van dit blog was al op de fiets gesprongen. Ik helaas nog steeds niet door drukte bij Puntann. Niet getreurd: eind februari schijnt het licht!

Rudolf vertelde over de straat bij Club Ram Horna waar de hele Rotterdamse literaire scene aanwezig was. Merkkleding, opvallend grote brillen en veel grijs. Totaal anders dan de meer studentenscene in Utrecht. Of het literaire grachtengordelgevoel van Amsterdam. Dat uit-de-hoogte-gevoel is onmogelijk met een Rotterdams accent.

Natuurlijk sluit ik het jaar graag af met een grap. Mogen mijn en jouw mondhoeken komend jaar vele malen omhoog krullen of zelfs splijten om de tanden te tonen (veel lachen dus)!

kattenfoto

Bovenste foto: studio Hans Wilschut / Rudolf Teunissen
Onderste foto: bron https://www.facebook.com/picturemagazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen