Datum

e-books over creatief schrijven

Afgelopen week was de laatste les Verhaal Schrijven bij Parnassos en ik had weer zo’n leuke groep! Creatief Schrijven vind ik zelf vaak een worsteling. Niet per se om te doen, maar wel om een resultaat mee op te leveren. Op deze pagina vind je ter inspiratie en met dank aan mijn cursisten 3 gratis e-books over creatief schrijven.

Ik ga ze met je delen, omdat ze goed zijn.

Het eerst e-book gaat over schrijfstijl en samenhang. En het gaat over de rol van de schrijver, want dat is degene die bepaalt en die het schrijven intelligent moet aanpakken. Schrijft hij niet met intelligentie, dan haakt iedereen af. Dan blijft het verhaal een dik rotsblok, waar je als lezer zelf de juiste elementen uit moet hakken om tot een beeld te komen.

Want: hoeveel samenhang en schrijfstijl je ook aanbrengt, als je als schrijver niet weet wat je wilt vertellen, blijft je verhaal slecht.

Gelukkig weet ik altijd wat ik wil vertellen ­čśë

Hieronder dus het eerste e-book. Het is een aanrader voor schrijvers. Het boek is het meest gericht op papieren schrijvers en het gebruikt prachtige papieren voorbeelden.

gratis e-book creatief schrijven

 

Het tweede e-book is deze en dat gaat van spanningsopbouw tot climax tot het handig inzetten van een vergelijking. 8 handige manieren om creatiever te schrijven, wie wil dat nou niet?

gratis e-book creatief schrijven 8 literaire technieken

Het derde e-book gaat over beeldend schrijven. Beelden gebruiken met mooie details en hoe vind je de juiste beelden?

gratis e-book creatief schrijven beeldend schrijven

Veel leesplezier! Laat me weten wat je ervan vond en wil je weer eens komen schrijven? Kijk dan bij mijn workshops bloggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen