Datum

Op Bezoek bij het Boek

Er ligt een prachtig verhaal over Belle van Zuylen, bijna af. Gisteren heb ik de halve dag in de letterenbieb doorgebracht – ineens ging ik jaren terug. We schijnen vandaag in het Utrechtse AD te staan met ons Verhaaldiner, dat zondag plaatsvindt! Inschrijving is nog mogelijk.

En het gewone schrijfwerk gaat door. Zojuist gebakkeleid over teksten. Mijn opdrachtgever verwachtte dat ik het één keer goed op zou schrijven. Hij verwachtte niet dat we daar over moesten overleggen en dat veranderprocessen moeilijk zijn voor mij.

Zeker als je dat goed wilt opschrijven voor CEO’s. Want: wat voor taal spreken zij en wat wil je uitstralen? Vorige keer moest ik wennen aan skype als manier om contact te maken en gaf ik minder feedback. Nu meer en gaat het weer lekker!

Verder staat de fantastische bedrijfsfilm van Medigi online! Eerst wil ik uitzoeken wat qua SEO handig is voor ik echt de promotie erin gooi. En ik heb het op dit moment druk zat. Mocht je het filmpje willen zien: kijk op de homepage.

Nu naar een bedrijfsuitje van een ICT-bedrijf, waar we gaan rugby’en. Gisteren zwaar gesport – indoor voor het roeien. Ik weet dat ik spieren heb. Naast tekstklussen wil ik online schrijfklussen gaan wegzetten en ik ga lekker contacten leggen daar. Morgen weer verder met ons Verhaaldiner!

Volgende keer, lieve lezer, wil ik schrijven over het creatiever maken van je teksten. Daar heb ik al een opzet voor geschreven, maar het is nu druk. Een fijn weekend alvast en ga vooral zondag kijken bij Culturele Zondag Op bezoek bij het boek, topeditie!bezoekboek
De poster is gemaakt door striptekenaar Ronald van der Heide.

1 gedachte over “Op Bezoek bij het Boek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen