Datum

Kamilla’s keuze

Kamilla van Kamilla's keuzeKamilla koopt eerste bosjes raapsteeltjes kl kraampje op Koninginnedag van Kamilla's KeuzeSensation White, Koninginnedag en Prinsjesdag. Kamilla organiseert alles. En dan op kleinere schaal, want ik overdrijf graag. Ik bedoel dat ze eventmanager is. Tot ze een agrarische opleiding ging doen en gegrepen werd door fruit, kwekerijen en gekke groenten rondom Utrecht.

Dus besloot ze tasjes te maken met recepten en een fijne inhoud. 6 ingrediënten, voorgeproefd en voorgekookt (onder andere door mij ). In de tasjes zitten de ingredienten voor duurzaam en makkelijk eten met haarzelf als doelgroep, want zoals ze zelf zegt: ‘ik kan eigenlijk niet zo goed koken.’

Op onze allerlaatste Koninginnedag verkocht ze tasjes als probeersel. Mensen werden heel blij. Dus ging Kamilla door en verzamelde ze een team met een kok, tekstschrijvers, fotografen en proevers. Kamilla’s keuze werd geboren!

Ik ben deel van dat team en ik heb alvast kennisgemaakt met Mizuna, voor mij vooraf onbekend. Het blijkt een soort pittige sla te zijn, waar je stamppot van kunt maken. Ik ken nu slasoep met dragon, en met vele heerlijke kazen zoals fenegriek en bonen die in de Oudheid vereerd werden met een eigen God. En meer, kijk maar op de site.

Kortom, vanaf 12 augustus kun je op Smakkelaarsveld smikkelen met Kamilla’s Keuze en haar voedingstasjes met compleet recept. Dus… binnen een half uur maak je je eigen eten klaar!

Bekijk de website van Kamilla’s keuze met de eerst recepten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen