zomercursus schrijven Utrecht

Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag willen kijken en schrijven. Je hoeft niets te kunnen. Schrijven is vooral doen, goed kijken en luisteren en weer verder schrijven!

We maken een wandeling, kijken rond en trainen ons oog voor detail. Met de details die je kiest, ga je aan de slag. We gebruiken emoties om anderen te beschrijven. Wat zie je als je mensen bekijkt en hoe beschrijf je dat? Verder verzinnen we karakters en een huis of een straat. Ze kennen elkaar, komen elkaar tegen, maken verhalen en jij schrijft ze op. Dit en nog veel meer leer je in deze actieve schrijfweek. En natuurlijk warmen we onze pennen altijd op met free writing om los te komen voor het echte werk.

Creatief schrijven

Over de docente: Anneke Laverman studeerde Nederlands, volgde een cursus wetenschapsjournalistiek en allerlei schrijfcursussen. Ze is freelance webschrijver/redacteur en schrijfdocent. Dol op Dimitri Verhulst, Roald Dahl en Kader Abdolah. Meer informatie: www.puntann.nl

Tijd Docent Cursusgeld I II III
ma  10:00-16:30 Anneke Laverman 160,00 240,00 320,00
5 maal vanaf 26-8-2013 voor  10 – 10 deelnemer(s)
inschrijven

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Zomer

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!