workshop Feedback op je website 21/12

feedback op je website21 december van 15 tot 17 uur in Seats2Meet Utrecht

Als mensen te snel verdwijnen van je site. Of als je de website erbij doet. En je twijfelt over je webteksten en / of je webstrategie. Deze workshop website feedback geven we samen. Ik vanuit mijn ervaring met webtekst / webcontent.  Webstrateeg Justin de Vries vanuit strategie.

Wat levert de feedback je op?

Na deze workshop feedback op je website kun je aan de slag en verbetert jouw site met sprongen! We analyseren je site en die analyse neem je op film mee naar huis. Met die informatie stuur je je webbouwer en/of -designer en/of tekstschrijver aan. Het levert je meer inkomsten op.

Wanneer?

De eerstvolgende workshop is op 21 december. Ditmaal helemaal gratis, want het is voor de Monday Meetup van Seats2Meet. Schrijf je in voor de workshop live feedback op je website.

Programma van de workshop

Vanuit de doelstellingen van je site hebben wij een vragenlijst gemaakt. Deze leggen wij voor aan twee deelnemers. In het eerste deel geven zij feedback op je site vanuit henzelf (“wat een raar kleurgebruik” “oh is dit een knop, dat was me niet duidelijk”). In het tweede deel vanuit de gerichte vragen die wij stellen (“neem contact op met de organisatie”/ “Bestel een boek.”) Tot slot vragen naar hun algehele indruk van de site.

De test nemen we op op film, zodat je de feedback nog een keer kunt bekijken. Bekijk een voorbeeld van een gebruiksvriendelijkheidstest.

Vorige workshops van Justin en Anneke kregen 4 van de 5 punten. Schrijf je in voor de workshop live feedback op je website.

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!