Training snellezen voor individuen online

training snellezen voor teams incompany

Stel: dit is het leeswerk van je medewerkers Ze kunnen snellezen gebruiken 😉

Geef je medewerkers een boost en laat ze snellezen in een ochtend! Op 22 april 2021.

Wanneer is snellezen handig?

De training snellezen is nuttig als:

  • Lezen een belangrijk deel is van het werk.
  • Snel informatie verwerken lastig is.
  • Je medewerker onvoorbereid in vergaderingen zit.

De inhoud van de ochtend snellezen:

  • Strategisch lezen: wat lees ik wel en wat niet? Inzichten.
  • 4 snelleestechnieken.
  • 3 Manieren om te onthouden.

Hoe is de training snellezen?

Actief, met eerst theorie en daarna ga je aan de slag. Zo leer je het meest. Neem dus eigen documenten mee om mee te oefenen.

De situatie is dat jij al flink hebt geïnvesteerd in time-management. Je merkt resultaat. Ondertussen kunnen je medewerkers goed plannen, maar je wil dat zij hun tijd nog slimmer invullen. En je wil ook dat ze weten waar het over gaat in vergaderingen of gesprekken, want het straalt op jou af.

Klinkt dit als de rauwe werkelijkheid? Dan is het tijd voor een training snellezen voor jouw team! De training snellezen heeft een paar belangrijke pijlers: strategisch lezen, onthouden en snelleestechnieken. Een verdubbeling van de leessnelheid is een realistisch resultaat.

Wat vinden deelnemers van Puntann?

Dit zeggen deelnemers over mij:

Eelkje uit Amersfoort (cijfer 9)

Ik vind Anneke Laverman een prettige persoonlijkheid waarbij ik me vrij heb gevoeld mezelf te zijn en de vragen die ik had, te stellen.

Ilse uit Wolfheze (cijfer 9):

Passie, enthousiasme, speelt enorm goed in op de groep & situaties. Complimenten!

Programma training Snellezen (in Utrecht, nu online)

Pijler nummer 1: strategisch lezentraining snellezen voor teams incompany

De eerste pijler van de training snellezen is strategisch lezen. Het betekent dat je medewerker het doel bepaalt voor hij gaat lezen, dat hij weet wat hij met een tekst. Hoe minder hij leest en hoe handiger hij het lezen aanpakt, hoe meer tijd het scheelt.

Stukken overslaan is goed, als die toch niet met zijn doel te maken hebben. Anneke komt met veel praktijkvoorbeelden en laat de deelnemers de discussie aangaan.

Kies de juiste mindset voor lezen

Het kan ook zijn dat deelnemers aan de training worstelen met overtuigingen. ‘Ik moet 100% weten wat ik lees’ is een hele bekende overtuiging. Ook het idee dat lezen afschuwelijk is, is een overtuiging die deelnemers soms hebben. De mindset is de helft van het werk en ook daarover gaan we in gesprek met elkaar.

Pijler nummer 2: onthouden, wat is handig?training snellezen incompany voor teams

De tweede pijler van de training is onthouden wat je zojuist hebt gelezen. In deze training krijgen de deelnemers inzicht in de manier waarop de hersenen werken. Daarbij komen technieken om beter te onthouden wat je leest.

Deze technieken zijn gebaseerd op Barbara Oakley en Tony Buzan. We passen dit gelijk toe op eigen teksten, zodat je het mee kunt nemen naar de praktijk.

Pijler nummer 3: snelleestechniekensnellezen voor teams -roman kraft klein

De derde pijler tot slot zijn snelleestechnieken. Dat zijn 4 technieken en het gaat erom dat iedereen er een passende uitpikt. Weet je medewerker zeker dat hij een bepaalde tekst moet lezen, dan kan hij daarin versnellen. En dat gaan we in de praktijk toepassen. Verdubbeling van de leessnelheid is zeer haalbaar.

De training snellezen nu online, neem contact op

De volledige training snellezen duurt een ochtend. 22 april 2021 is het weer zover. Kosten: 175 euro ex btw.

Garantie. Ben je niet tevreden? Je krijgt je geld terug. Op dit moment werk ik door Corona met allerlei systemen: Zoom, Teams, WebEx. WebEx is veilig en ik heb een account. Bij aanmelding, nodig ik je uit voor 22 april via WebEx.

Bel mij op 06-18330056 of mail mij direct voor meer informatie.

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!