training schrijven voor social media

Veel volgers, veel reacties en veel likes. Dat is waar je van droomt.

Maar het komt slecht van de grond. Je doet maar wat. Klopt dat?

Mijn training sociale media geeft richtlijnen voor je aanpak

Als je antwoord op de vorige vraag ‘ja’ is, heb je waarschijnlijk behoefte aan richtlijnen, tips en structuur in je aanpak. Dat is precies wat ik je kan geven in mijn training sociale media. Stap voor stap bekijken we je sociale media, met onder andere doelgroep en strategie. Zo zetten we het complete kader neer voor de sociale media van jouw bedrijf.

Het liefst werk ik met jouw eigen voorbeelden. Aan de hand van jouw eigen sociale media-teksten geef ik handvatten. Voor korte pakkende tekst. Indien gewenst leg ik het verschil uit tussen posts op Facebook, Twitter en LinkedIn.

En op verzoek geef ik handige tools, waarmee je kunt meten wanneer jouw doelgroep het vaakst online is en dus het best bereikbaar is. Op verzoek leg ik tools uit waarmee je berichten vooraf kunt klaarzetten. Zoals: tools in Facebook zelf of Hootsuite.

 

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!