Privacy Puntann en data

Privacy zichtbare data

Geef je je op voor mijn nieuwsbrief, dan bewaar ik je e-mailadres en je voornaam in MailChimp.

Word je klant van me? Dan staan je gegevens in een mapje op mijn laptop. Dat zijn naam en adres van jouw bedrijf. Verder staan jouw gegevens in mijn e-mail. Een back-up van facturen en projecten staat op een externe harde schijf. Verder bewaar ik telefoonnummer van (mogelijke) opdrachtgevers in mijn mobiel. Die is geblokkeerd met een wachtwoord. Ook mijn laptop is geblokkeerd met een wachtwoord. De externe harde schijf niet, maar die ligt verstopt.

Tot slot stuur ik facturen aan mijn accountant voor controle. Op die facturen staan bedrijfsgegevens. Mijn accountant bewaart alles versleuteld en controleert slechts.

Privacy onzichtbare data

Op mijn website draait een Google Analytics account. Datzelfde geldt voor Twitter en Facebook, waar ik meet wat jij doet en waar ik je kan retargetten met die gegevens. Op LinkedIn meet ik niks.

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!