Cursus Verhaal schrijven

Altijd al een verhaal willen schrijven? Dat kan het hele jaar door! In vier lessen gaan we brainstormen, inleven en vormgeven. De eerste les beginnen we met het letterlijk vormgeven van personages en plaats. Want de lezer wil het voor zich zien. Dat vieze vette haar van je hoofdpersoon of die spiegel met gouden lijst.

Voor je je verhaal schrijft, maak je een storyboard: plaatjes die je verhaal uitbeelden. We werken met de vier P’s: personages, plaats, perspectief en plot. We zetten ze neer in beeldende taal met ‘show don’t tell’ als basisregel. Docente Anneke Laverman stimuleert, geeft handvatten en enthousiasmeert.

Ingangseisen: geen

Over de docente: Anneke Laverman studeerde Nederlands en volgde allerlei schrijfcursussen. Als webschrijver/redacteur schrijft ze veel en graag. Als schrijfdocent vindt ze coachen en praten over schrijven fantastisch. Het vertrouwen dat deelnemers schenken is het allermooiste!

 

Tijd Docent Cursusgeld I II III
vr  19:0021:00 Anneke Laverman 40,00 60,00 80,00
4 maal vanaf 13-3-2015 voor  8 – 10 deelnemer(s)
inschrijven

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Of kijk op schrijvenonline.org voor meer cursussen.

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!