schrijfcursus Utrecht

Zoek jij een schrijfcursus in Utrecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef zakelijke schrijfcursussen in Utrecht en daarin gebruik ik veel creatieve technieken. De volgende schrijfcursussen geef ik op open inschrijving:

Voor wie is een schrijfcursus in Utrecht?

Een schrijfcursus is af te nemen door een afdeling van een bedrijf of door een groep mensen, bijvoorbeeld mensen met hetzelfde vak, zoals een groep vertalers. Ik maak de schrijfcursussen op maat en geef ze op locatie in Utrecht of ik kom naar het bedrijf toe. Sommige cursussen geef ik open inschrijving. Bekijk de cursussen en referenties van zakelijke schrijfcursussen.

Creatieve Schrijfcursus in Utrecht

In mijn schrijfcursussen leer je altijd creatieve technieken. Ik ben gestart  bij Parnassos in Utrecht. Daar gaf ik van 2010-2016 schrijfcursussen. Ik gaf de creatieve schrijfcursussen Creatief Schrijven en Verhaal schrijven.

creatieve schrijfcursus-utrecht

De foto is van een cursus Creatief Schrijven bij Parnassos.

Feedback cursisten Creatief Schrijven

Feedback van eerdere creatieve schrijfcursussen: “Inschrijven hielp merkbaar.”

[Goed vond ik] “de veelzijdigheid van de cursus waardoor je verschillende stijlen kan oefenen en testen.” [Wat vond je van de docente?] “Prettig, enthousiast, open, origineel.”  [Goed vond ik] “de manier waarop de lessen waren ingestoken. ” [Goed vond ik] “de sfeer, de vrijblijvendheid, interactie.”

Ingangseisen: geen, dit is een basiscursus

Lesopbouw Creatieve Schrijfcursus in Utrecht

Tijdens elke les schrijven we eerst warm, dat heet free writing. Ik geef theoretische achtergrond bij het thema. En we schrijven per les aan de hand van korte opdrachten die ik afstem op het thema.

Meestal is er veel interactie met andere deelnemers (omdat dat stimuleert en leuk is); we praten over het schrijfproces en je kunt mij altijd om feedback vragen. Ondertussen ben ik zo geoefend dat die feedback door cursisten bijna altijd als nuttig wordt ervaren.

Twee opties voor een creatieve schrijfcursus rond Utrecht

Er zijn twee mogelijkheden voor jou! Je kunt kijken voor een schrijfcursus op open inschrijving of je kunt kijken voor een schrijfcursus op maat voor jouw afdeling.

WhatsApp Heb je een vraag? App gerust!