Schrijfcoaching

[knoparea]schrijfcoaching

Schrijfcoaching: van verhalen tot zakelijke teksten[/knoparea]

Wil je beter leren schrijven? Heb je teksten waarmee je dat wilt leren? Wil je een plan maken om tot een boek te komen? Wil je feedback op je teksten? Wil je feedback op je teksten combineren met marketingadvies? Wil je beter zichtbaar zijn? Of beter vindbaar zijn? Of wil je advies over usability of je positionering? Als je kiest voor schrijfcoaching kies je voor snelle verbetering op maat.

De invulling van zakelijke schrijfcoaching?

Heb je al heldere leervragen? De invulling van schrijfcoaching hangt af van jouw leervragen. Meestal is de schrijfcoaching gericht op het schrijven van betere tekst, maar vaak komt er advies bij over online marketing.

Wil je iets verbeteren, maar is onduidelijk wat? Geen leervragen? Dan kun je zeggen: kijk maar op mijn site of naar mijn tekst. Ik kom graag met een voorstel.

Mail mij voor schrijfcoaching.

Eerdere projecten: zakelijke schrijfcoaching

Roos van Lentepaard kwam met drie van haar webpagina’s naar een coachingssessie. Tegen mij zei ze over haar keuze voor schrijfcoaching: ‘Ik wist al wat ik wilde en ik kon wel in een schrijftraining gaan zitten, maar dit leek me fijner, gerichter.’

In een combinatie van theorie en praktijk hebben we in 2 uur haar drie pagina’s aangepakt. Roos heeft verschillende dingen geleerd over opbouw en schrijfstijl. En de menustructuur van haar website.

Al eerde coachte ik op:
– SEO (vindbaarheid)
– google webmastertools en google analytics
– online marketing met blogs

Schrijfcoaching van een fictieverhaal

Marijke Deege had een heel manuscript van ruim 300 pagina’s. Ze publiceerde al eerder een novelle, de novelle Chavah. Dit werd haar eerste roman. Haar roman bestond uit 370 pagina’s met twee verhaallijnen. Nadat ik haar roman gelezen had, gaf ik meerdere adviezen. Over schrijfstijl en verhaallijn.

Mijn belangrijkste advies was om aan de tweede verhaallijn een antagonist toe te voegen, iets dat tegenwerkt. Het ging om een tocht van twee jongens op de motor. Ik heb geadviseerd van de motor de antagonist te maken.

Mail mij voor schrijfcoaching.

Share Button