Schrijfcoaching

schrijfcoaching

Schrijfcoaching: van verhalen tot zakelijke teksten

Schrijfcoaching is 1-op-1 schrijftraining, maar dan gerichter.

  • Wil je beter leren schrijven?
  • Heb je teksten waarmee je dat wilt leren?
  • Wil je een plan maken om tot een boek te komen?
  • Wil je ook marketingadvies?
  • Wil je beter zichtbaar zijn?
  • Of beter vindbaar?

Als je kiest voor schrijfcoaching kies je voor snelle verbetering op maat. De vorm is flexibel. Hieronder staat een voorbeeld van schrijfcoaching in een dagdeel en schrijfcoaching in 3 bijeenkomsten. De duur is afhankelijk van jouw doel en van mijn agenda.

De invulling van zakelijke schrijfcoaching?

De invulling van onze schrijfcoaching hangt af van jouw leervragen. Meestal leer je in de schrijfcoaching hoe je met een paar simpele ingrepen betere tekst krijgt. Als je wilt, komt er advies bij over online marketing. Of het slimmer inrichten van je schrijfproces. En ja, ik ben snel van begrip, dus ik zie direct hoe jij jouw inhoud beter naar voren kunt brengen.

Mail mij nu als je meer informatie wil over schrijfcoaching.

Eerdere projecten:

zakelijke schrijfcoaching in een dagdeel

Paardencoach Roos van Lentepaard kwam met drie van haar webpagina’s naar een coachingssessie. Tegen mij zei ze: ‘Ik wist al wat ik wilde en ik kon wel in een schrijftraining gaan zitten, maar dit leek me fijner, gerichter.’

Vanuit theorie en praktijk hebben we in een dagdeel haar drie pagina’s aangepakt. Roos heeft verschillende dingen geleerd over opbouw en schrijfstijl. En de menustructuur van haar website.

Al eerde coachte ik op:
– SEO (vindbaarheid)
– google webmastertools en google analytics
– online marketing met blogs

Heb je online teksten die je wil aanscherpen? Mail mij nu voor schrijfcoaching en ik kijk of ik nog een plekje voor je heb.

Schrijfcoaching van een fictieverhaal in 3 bijeenkomsten

Marijke Deege publiceerde al eerder de novelle Chavah. Nu kwam ze met een manuscript van ruim 300 pagina’s en twee verhaallijnen. Van dit manuscript wilde ze haar eerste roman maken. Nadat ik haar manuscript gelezen had, gaf ik meerdere adviezen. Over schrijfstijl en verhaallijn.

Mijn belangrijkste advies was om aan de tweede verhaallijn een antagonist toe te voegen, iets dat tegenwerkt, zodat er meer spanning ontstond. Het ging om een tocht van twee jongens op de motor. Ik heb geadviseerd van de motor de antagonist te maken.

Heb je een fictieverhaal waar aan wil werken? Mail mij direct voor schrijfcoaching.

Share Button