Creatief Schrijven voor smakelijkere tekst

De training creatief schrijven voor smakelijkere tekst is er weer in Rotterdam op 4 juli!

Een deelnemer over de training creatief schrijven voor smakelijkere tekst in Utrecht:

Ik vond het een leuke dag met creatieve oplossingen, paar nuttige handvatten om een tekst anders te benaderen. Leuke atmosfeer op een leuke locatie, goed verzorgd en een geweldig goede lunch!

Bestel nu

Vind je het niks, dan krijg je je geld terug.

Die nieuwsbrief of die webtekst moet de deur uit. Je rammelt met je handen over de toetsen, de druppels zweet parelen op je voorhoofd. Je opdrachtgever heeft zijn vingers op het ijzer van je deurknop. En de inspiratie ontbreekt deze keer, je voelt alleen loodzware tijdsdruk. Nog 11 minuten, de verzendknop is al in beeld. Maar je tekst is nog onaf en saai.

Wij zijn Marieke en Anneke, expert in creatief denken en schrijven. Wij schrijven alleen maar saaie teksten die altijd hetzelfde zijn en voeren ze aan anderen. Lezers klikken meteen weg of melden zich af. GRAPJE. We delen graag een aantal schrijf- en denktechnieken met jou voor smakelijkere tekst.

creatief schrijven utrecht voor smakelijkere tekstEen prikkelende tekst heeft een goede bite

Een prikkelende tekst heeft een goede bite en is een lekker hapje. Je krijgt de juiste kruiden en kooktechnieken. We willen dat je loskomt van het oude recept, van je oude manier van schrijven. Een uitstekende basis, maar liefst schotel je je lezer een nog smakelijkere hap voor.

Belangrijk voor een smakelijke tekst zijn vorm en inhoud. We leren je schrijf- en denktechnieken en je tekst wordt smakelijker en creatiever.

een deelnemer over de training creatief schrijven voor smakelijkere tekst in Utrecht:

Een aantal keer per dag moest ik uit mijn comfortzone, maar vond dit juist leuk om te merken. Zo kwam ik het een en ander tegen waar ik me nog niet bewust van was.

Ons recept voor creatief schrijven (wat gaan we doen?)

Je ontvangt op 4 juli ons recept voor smakelijker schrijven:

 • Je maakt kennis met alle koks (met ons en de andere deelnemers)
 • Je ontvangt uitleg over beeldend schrijven
 • Je zet in: schrijftechniek free writing
 • Je leert de schrijfkeuken kennen: lijst met technieken
 • Beeldend schrijven heeft niet altijd met woorden te maken. Wat wel, dat laten we jou zien!
 • Je past technieken toe op een nieuwsbrieftekst en een eigen tekst (van saai naar smakelijk).

Voor wie is deze workshop creatief schrijven voor smakelijkere tekst?

Deze workshop is voor ondernemers of ondernemende werknemers die creatiever willen schrijven. Dit kunnen zijn: communicatiemedewerkers, contentspecialisten of marketeers. Maar ook startend schrijvers krijgen een prettige hap voorgeschoteld. De training is bedoeld voor iedereen die teksten schrijft voor zichzelf of voor het bedrijf waarvoor hij of zij werkt. En die denkt: ik wil het eens anders aanpakken.

De teksten die je leert schrijven, zijn wervend en beeldend. Zo trek je de aandacht van je lezer, je krijgt of houdt een goede naam doordat je jezelf aantrekkelijk neerzet en je verkoopt met deze teksten.

een deelnemer over de training creatief schrijven voor smakelijkere tekst in Utrecht:

Eigenlijk vond ik alle onderdelen leuk aan deze dag!

Resultaat workshop creatief schrijven voor smakelijkere tekst

Het resultaat van deze workshop:

 • Je kunt een smakelijkere nieuwsbrief schrijven, die de aandacht vasthoudt.
 • De technieken en tools die we je meegeven helpen je ook om op sociale media meer likes en reacties te krijgen.

Meedoen met de workshop creatief schrijven voor smakelijkere tekst. Hoe doe je dat?

Allereerst waar is het en wat zijn de tijden? Op 4 juli is de workshop in een kubuswoning. Het is van 10-16 uur inclusief lunch.

De laatste stap. Klik op de button Bestel nu. Vervolgens kom je in een bestelscherm terecht. Het product dat je nodig hebt, heet creatief schrijven voor smakelijkere tekst. Zonder btw kost het 125. Met btw kost het 151,25 euro. Voeg dit product toe aan je winkelmandje. Klik dan op de knop doorgaan naar afrekenen. In dit scherm voer je je gegevens in, zodat je een complete factuur ontvangt. Tot slot reken je af met PayPal, Mister Cash of iDeal.

Bestel direct deze workshop voor smakelijkere tekst
Bestel nu

Vind je het niks, dan krijg je je geld terug.

Veelgestelde vragen

Is deze workshop nuttig voor mij?

Dit is een nuttige dag als je wekelijks teksten schrijft en soms ontevreden bent over je teksten. De workshop is nuttig voor je als je je teksten te saai vindt en als je ze creatiever wilt maken.

Is deze workshop nuttig voor ondernemers?

Ondernemers schrijven vaak hun eigen teksten. Met de teksten zet een ondernemer zich neer. Het is je marketingmiddel. In deze workshop leer je jezelf meer kleur te geven in een tekst. Het is zeker nuttig voor een ondernemer.

En voor mij, als werknemer?

Je bent van harte welkom in deze workshop. Om je creatieve palet uit te breiden. En eens te horen hoe anderen het aanpakken. Om uit de vier muren van het kantoor te zijn en nieuwe idee├źn op te doen.

Ik heb al veel schrijfervaring. Is het iets voor mij?

We gaan ervan uit dat je teksten schrijft. Of je veel of weinig schrijfervaring hebt, maakt niet uit. Dat merkten we tijdens de pilot. Welke schrijfvraag je ook hebt, Anneke heeft wel een antwoord. Ze is ervaren copywriter en gaf 6 jaar lang creatief schrijven aan studenten bij Parnassos. Verder geeft ze sinds 2012 trainingen zakelijk schrijven voor Schouten en Nelissen. Recentelijk volgde ze een cursus copywriting en ze deelt graag haar kennis over schrijven met je. Zodat je echt betere tekst schrijft.

Ik ben een creatieve denker. Leer ik nog wel iets nieuws?

Gelukkig kan iedereen creatief denken. Marieke gelooft in het creatieve brein. En dat gaan we inzetten. Zij helpt je verder met nieuwe denktechnieken. Dat zorgt ervoor dat jij door een ander perspectief kijkt, luikjes in jouw brein opent die dicht zitten en altijd op inspiratie komt. Als trainer zet Marieke zich al jaren actief in om meer uit het brein te halen. Een must als je problemen oplost, innovatie, conceptontwikkeling en communicatie. Haar werkwijze en trainingen krijgen gemiddeld een rapportcijfer 8!
Bestel nu

Vind je het niks, dan krijg je je geld terug.

Wat anderen zeiden die jou voor gingen:

 • Ik vond het een leuke dag! Voor dag & dauw op en meestal ben je dan afgedraaid aan het einde van de dag, maar dit was zeer zeker niet het geval.
 • Een aantal keer per dag moest ik uit mijn comfortzone, maar vond dit juist leuk om te merken. Zo kwam ik het een en ander tegen waar ik me nog niet bewust van was.
 • Eigenlijk vond ik alle onderdelen leuk aan deze dag!